Кубок чемпіонів Європи привезли у Суми

18.12.2018

Збірна команда України з футзалу серед спортсменів з вадами зору у Тбілісі здобула Кубок чемпіонів Європи.

До турніру команду готували сумські фахівці, заслужені тренери України Микола Чхайло, Ігор Кравченко та Володимир Гладов.

«Збірна України представлена більшість це наші сумські хлопці (люди, які слідкують за нами, знають). Також два представники Чернігова (до речі молодий хлопець Заволовий Олексій з Чернігова став кращим гравцем чемпіонату Європи) також по одному представнику Тернополя і з Харкова», – говорить головний тренер збірної Микола Чхайло.

Збірна України з трьома перемогами вийшла у фінал де вдруге на турнірі зустрілась з командою Росії (цього разцу з рахунком 4:1)

«Відповідальність була дуже велика перед ними. Я думаю, ми знайшли потрібні слова. І завдяки цьому у ключовий момент наш капітан Олександр Гетьманов взяв на себе ініціативу. Хлопці заспокоїлись і всі ми трохи заспокоїлись», – говорить тренер команди Ігор Кравченко.

“На кожну гру виходили, боролися, дралися, билися… Коли у фіналі на табло секунди всі пішли і рахунок 4:1. Тоді все стало ясно”, – говорить гравець команди Вадим Щвець.

У Сумах свою «золоту» медаль отримав Володимир Гладов, який за перебігом на грузинському паркеті «спостерігав» у «телефонному режимі».

У наступному році українці захищатимуть звання чемпіонів світу, яке вони виборювали тричі.

Джерело: https://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: