У Конотопі чоловік згорів у будинку без світла й газу

18.12.2018

18 грудня о 03:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вулиці Грушевського в Конотопі. Виявили загоряння сусіди, проте запізно: на той час горів вже дах будівлі. На місце виклику направили черговий караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Як було встановлено, вогонь охопив покривлю, перекриття на стіни дерев’яного будинку на значній площі. Ускладнювало ситуацію те, що в середині оселі та на даху знаходилось багато книг та горюче сміття. Також найближчий пожежний гідрант був розташований на відстані близько 2 км. від місця пожежі. Тому довелось додатково залучити добровільну пожежну команду місцевого підприємства, яка здійснювала підвіз води та дозаправку автоцистерн рятувальників.

О 03:23 загоряння локалізували та щоб повністю загасити полум’я довелось розбирати конструкції для приборкання прихованих осередків горіння.

У будинку вогнеборці виявили обгоріле тіло людини. Як було встановлено, загиблим виявився господар 1962 р.н., який мешкав в оселі самотньо та ніде не працював. Будинок був відключений від газового та електропостачання. За попередніми висновками фахівців, припустима причина загоряння — необережне поводження з вогнем.

О 07:33, використавши на гасіння близько 24 т води, пожежу ліквідували.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: