Театр юного глядача підготував до новорічних свят виставу “Кицин дім”

18.12.2018

У Театрі юного глядача відбувся перед показ новорічної казки «Кицин дім». Розрахований спектакль на дітей старшого дошкільного та шкільного віку.

Вистава «Кицин дім» – це історія двох малих голодних кошенят і їх заможної тітки Кицьки. Спектакль музичний з піснями та танцями.

«Мені дуже подобається ця казка, я її знаю з дитинства. І мої діти люблять, вона їм дуже подобається. Онучка співає пісню. Писалось легко, дуже гарна поезія і ніяких проблем не було», – розповів композитор Володимир Прихожай.

Готували виставу понад місяць. У спектаклі залучити два склади акторів – основний та дублерський.

«Казка повинна бути з мораллю з якоюсь, щоб не просто веселитися, не просто сміятись, не просто відпочивати на виставі, а ще й подумати про щось гарне, добре, вічне, а тут це є. Це казка, на мій огляд, невмируща, вона вічна ця казка як і тема. Ми з задоволенням робили цю виставу й актори, і я – як режисер, і вся творча команда», – ділиться враженнями режисер-постановник Валерій Микитенко.

Триває «Кицин дім» півтори години з антрактом.

Завідувачка літературної частини Тетяна Свелеба розповіла: «Щорічно ми готуємо нову інтермедію новорічну з Дідом Морозом, Снігуронькою, з казковими персонажами. У цьому році це звичайно буде окрім Діда Мороза і Снігуроньки, символ Нового року – Поросятко Паця, будуть ще казкові персонажі, які не буду розповідати. Малеча зможе потанцювати, пограти в різні ігри. І звичайно, хто прийде в новорічному костюмчику того Дід Мороз разом із казковими персонажами запросить на сцену. Буде проведено парад новорічних костюмів і від Діда Мороза – солодкий приз».

Новорічна вистава «Кицин дім» з інтермедією у Театрі на Покровській можна побачити з 18 грудня по 13 січня.

Джерело: https://tv.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: