Стали відомі подробиці викрадення підприємця в Сумах: кіднепери вимагали 39,5 тисяч євро

19.12.2018

За фактом викрадення сумського підприємця поліція Київської області відкрили кримінальне провадження. Дії злочинців кваліфікують як викрадення людини з корисливих мотивів групою осіб. Ч 2 ст. 146 передбачає покарання до 5 років позбавлення волі.

За даними прес-служби ГУНП в Київській області, учора трьох чоловіків було затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Протягом 72 годин їм мають обрати запобіжний захід.

Про викраденого відомо, що це 44-річний підприємець. Затримані пояснюють свої дії намаганням повернути гроші, які їм начебто заборгував сумчанин. Затримані з Рівненської області.

Нагадаємо: 18 грудня у Київській області під час відпрацювання КПП “Березань” поліцейські зупинили для перевірки документів мікроавтобус Volkswagen, проте у салоні виявили викраденого чоловіка, який просив про допомогу, повідомляє сайт ГУ Нацполіції.

“Під час огляду автомобіля з’ясувалося, що окрім водія в машині перебувають троє чоловіків. Один з них був з тілесними ушкодженнями. Під час спілкування потерпілий повідомив, що його викрали в місті Суми, били та везли в невідомому напрямку, вимагаючи нібито повернути борг”, – заявили у поліції.

Під час огляду машини поліцейські виявили та вилучили короткоствольну та автоматичну зброю.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: