Мешканців вул. Інтернаціоналістів розгнівали вимкненням газу

19.12.2018

Для мешканців багатоквартирних будинків відключення світла, води або газу – справжня трагедія, особливо якщо в квартирах автономне опалення.

10 грудня в третьому під’їзді будинку №17 на вул. Інтернаціоналістів була припинена подача газу (по одному стояку). Мешканці під’їзду якимось чином дізналися, що газ відключили нібито через єдиного боржника – у розрахунку на те, що розгнівані мешканці натиснуть на свого недбайливого сусіда і він сплатить заборгованість. І дійсно, обуренню мешканців не було меж.

«У маминій квартирі автономне опалення. А на вулиці зима!..»- поскаржилася одна сумчанка. Ми на наступний же день відправилися до вказаного під’їзду і спробували поговорити з мешканцями. На наш подив, частина наших співрозмовників навіть не знала про те, що у їхніх сусідів відключили газ, а деякі чули про це, але не змогли точно сказати, у кого саме він був відключений.

У ПАТ «Сумигаз» повідомили, що подача газу в будинку була відновлена 11 грудня. І мова йде про аварійну ситуацію, яку оперативно усунули…

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: