На блокпосту знайшли наркотики у водія “Москвича”

20.12.2018

З початку нинішнього року поліція Сумської області розкрила 1392 злочини, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. Лише за вчорашній день правоохоронці регіону виявили дванадцять таких фактів та вилучили з обігу марихуану, метадон, амфетамін та PVP-сіль.

П’ять злочинів, пов’язаних із наркотиками, розкрили працівники поліції в Сумах, ще сім – поліцейські у Лебединському, Білопільському, Сумському, Тростянецькому, Буринському, та Шосткинському районах.

У Сумах працівники поліції викрили 39 -річного чоловіка, у якого вдома під час обшуку було виявлено та вилучено 50 грамів марихуани, 1 грам амфетаміну та саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів. Крім того, в домоволодінні в селі Пушкарівка Сумського району, яким користується цей чоловік, працівники поліції виявили і вилучили ще 300 грамів марихуани, екстракт канабісу та ще один саморобний пристрій для вживання наркотиків.

У Тростянці на блокпосту працівники поліції зупинили автомобіль «Москвич» і в ході проведення огляду виявили у 34-річного водія пакунок з марихуаною вагою 6 грам.

У Сумах на вулиці Іллінській працівники Управління патрульної поліції зупинили 42-річного жителя обласного центру, у якого під час зовнішнього огляду виявили і вилучили «дозу» амфетаміну, пакуночок з PVP-сіллю та пристрій для вживання наркотиків.

У Бурині у 39-річної жінки при поверхневій перевірці правоохоронці виявили і вилучили 100 грамів марихуани. Ще по п’ять грамів такого ж небезпечного наркотичного зілля поліцейські вилучили у 42-річної жительки Білопільщини та у 37-річного мешканця Сумського району.

Десять грамів марихуани поліцейські Лебединського району виявили і вилучили у 27-річного мешканця села Грицини. А вдома у 34-річного жителя Шостки працівники поліції виявили чотири пігулки, зовні схожі на метадон.

За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, зловмисникам, згідно з ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: