В Охтирці затримали наркодилера

20.12.2018

23-річного мешканця міста Охтирка затримано під час збуту небезпечної психотропної речовини – амфітамін.

Під час особистого огляду в молодика виявлено та вилучено паперовий згорток з висушеною речовиною рослинного походження, зовні схожою на «канабіс», та прозорий поліетиленовий пакет, у якому знаходилася біла порошкоподібна речовина, схожа на психотропну речовину – амфетамін.

«У ході проведеного обшуку за місцем проживання юнака виявлено та вилучено коробок, у якому знаходилися пакети із речовиною рослинного походження, зовні схожою на «канабіс», паперовий згорток із насінням роду коноплі, а також паперовий згорток із речовиною рослинного походження», – розповів прокурор Охтирської місцевої прокуратури Дмитро Заяц.

На даний час досудове розслідування триває, молодику в середу, 19 грудня 2018 року, повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 307 (незаконне придбання та зберігання з метою збуту психотропної речовини – амфетамін та особливо-небезпечного наркотичного засобу – канабіс) КК України.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України, до обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Санкція інкримінованих статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: