Мешканці Конотопщини – в інформаційному вакуумі

20.12.2018

Голова Конотопської райдержадміністрації Микола ГОРБЕНКО зустрівся з представником Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Сумській області Ларисою ЯКУБЕНКО. Про це повідомляє Конотопська РДА.

Очільник району та представник Національної ради обговорили особливості та проблемні аспекти прийому цифрового сигналу на території Конотопського району, функціонування регіональних каналів та їх перехід на цифрове мовлення.

Отримання цифрового сигналу в Конотопському районі здійснюється з найближчого передавача, що розташований в с. Тиниця Бахмацького району Чернігівської області, а отже обласні регіональні телеканали такі як UA: СУМИ та ATV, що знаходяться в 5-му мультиплексі, недоступні для жителів Конотопщини, що спричиняє інформаційний вакуум для отримання якісної і своєчасної інформації, яка стосується рідного краю.

Новини міста і району глядачі Конотопщини можуть переглянути лише на місцевому каналі КСТ (Мистецько-інформаційний «РТВ – ЦЕНТР «ВЕЖА»), що зараз транслюється в тестовому режимі (31 канал).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: