Смерть дівчини під колесами тролейбуса: суд продовжиться уже в 2019 році

20.12.2018

Розгляд кримінального провадження за фактом ДТП, що спричинила смерть дівчини під колесами тролейбуса, буде продовжено у Зарічному районному суді м. Суми 16 січня.

Сьогодні, 20 грудня, за клопотанням прокурора про надання часу для ознайомлення з матеріалами справи, відкладено розгляд кримінального провадження стосовно двох працівників КП «Електроавтотранс»: громадянин К., який звинувачується у порушенні правил безпеки руху, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 статті 286 КК України) та щодо громадянки Н., обвинуваченої у службовій підробці (ч. 1 статті 366 КК України); а також щодо співробітника Управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради громадянина Щ., який звинувачується у порушенні правил, норм і стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (статті 288 КК України).

Наступне судове засідання відбудеться 16 січня 2019 року об 11 год. 00 хв.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 09.02.2016 року на проспекті Михайла Лушпи навпроти ТРЦ «Лавина». У ході слідства було встановлено, що водій керував технічно справним тролейбусом і при посадці пасажирів знехтував правилами дорожнього руху, заходами безпеки і почав рух транспорту з неповністю зачиненими дверима. Через це в тролейбусі спрацювала «функція реверсу», при якій двері автоматично відкрилися і дівчина випала з транспорту.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: