У Сумах на стадіоні “Ювілейний” відкрили святковий ярмарок

21.12.2018

19 грудня в Сумах на стадіоні «Ювілейний» (спуск в парк ім. Кожедуба з вул. Гагаріна) відкрився великий святковий ярмарок. У перші дні тут вже встигли побувати сотні сумчан і покуштувати різної смакоти.

Продавці  працюють у спеціально побудованих для цього ярмарку дерев’яних будиночках. На їх прилавках – різноманітні ароматні солодощі, імбирні пряники, ковбаски, шашлик, бургери, гарячі напої. Тут можна спробувати ароматний різдвяний глінтвейн, гарячий шоколад, каву, какао або зігріваючий чай.

«Моя робота пов’язана з подорожами. За останні 4 роки я побував приблизно в 60 країнах світу, де бачив безліч святкових ярмарків. Потрапляючи на них, ти дійсно опиняєшся в казці. Таку ж красу і святкову атмосферу хотілося зробити і в Сумах. Ось ми і вирішили з друзями, які займаються активним відпочинком, організувати подібну ярмарок і в нашому місті », – розповів організатор ярмарку Олександр Теліженко.

Ну, а для тих, хто любить активний відпочинок, передбачили безліч розваг. Це і затишний каток, обгороджений красивим дерев’яним парканом. Для тюбінгу (катання на надувних санках (тюбах) зробили спеціальну гірку. Тут можна кататися на своїх тюбах або взяти в оренду. Така «ватрушка» обійдеться у 50 грн. На цілий день. Передбачено також оренда ковзанів, лиж (дорослих і дитячих), сноубордів. Крім того, для всіх бажаючих сфотографуватися організували кілька класних фотозон.

Ярмарок працює з 12.00 до 22.00 і триватиме до Масляної. Вхід безкоштовний.

http://www.shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: