Школа в Краснопільській ОТГ через 2 роки стане тим прикладом, на який слід рівнятися іншим громадам

21.12.2018

Перший заступник голови облдержадміністрації Вадим АКПЄРОВ проінспектував хід проведення ремонтних робіт на території опорної школи у Краснопільській ОТГ та ефективність використання бюджетних коштів

У Краснопільській опорній школі виконані роботи з утеплення приміщення, навчальні класи облаштовані інтерактивними дошками. Також у школі відремонтували та укріпили покрівлю, парапети, замінили вікна на пластикові. Крім того, за кошти спонсорів було відремонтовано їдальню.

«Ми з головою обласної ради Володимиром ТОКАРЕМ приїхали подивитись на закінчення зовнішніх робіт у Краснопільській школі, на які було витрачено 15 мільйонів гривень, – зазначив Вадим Акпєров. – Хочу сказати, що на цьому ремонтні роботи не закінчуються, адже проект включає в себе ще і внутрішні роботи. Був проведений тендер майже на 27 мільйонів гривень. Сподіваюсь, що школа в Краснопільській ОТГ через 2 роки стане тим прикладом, на який слід рівнятися іншим громадам».

За його словами, завдяки процесам децентралізації і поєднанню зусиль влади різних рівнів, зміни, що проходять в країні та області сьогодні, важко не помічати.

«Ми плануємо завершити роботи в Краснопіллі й продовжити ремонт у школах Недригайлівської та Хотінської ОТГ і Ромнах, – додав Вадим Акпєров. – Ми хочемо зробити ці школи комплексно, починаючи від утеплень, заміни дахів, фасадних робіт і закінчуючи внутрішнім простором. Наша мета – зробити все можливе, щоб дитина, яка приходить до школи, відчувала кардинальні зміни і бажання вчитися».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: