У Сумах піймали ялинкових браконьєрів

21.12.2018

Протягом тижня сумські патрульні виявили три транспортні засоби, водії яких перевозили ялинки із сумнівними документами, а то і взагалі без них.

Так, під час патрулювання вулиці Білопільський шлях патрульні поліцейські зупинили автомобіль ГАЗ, що рухався з порушенням ПДР. Під час перевірки транспортного засобу в кузові охоронці порядку виявили три ялинки без бирок чи самоклейних етикеток. Будь-яких супровідних документів 57-річний водій також не мав.

На вулиці Лінійній інспектори зупинили автомобіль КАМАЗ, який рухався з технічними несправностями. Під час огляду автівки патрульні виявили в кузові дерева сосни в кількості 150 штук. Перевіряючи товарно-супровідні документи патрульні встановили, що дані, вказані в них мають ознаки підробки.

Далі охоронці порядку зупинили автомобіль ГАЗ, водій якого перевозив сосни в кількості 35 дерев. Спілкуючись із керманичем, інспектори виявили, що жодних дозвільних документів на перевезення новорічних красунь він не мав.

У всіх випадках для встановлення всіх обставин справи патрульні викликали слідчо-оперативну групу. За незаконну порубку дерев передбачена відповідальність за ст. 65 (незаконна порубка, пошкодження та знищення лісових культур і молодняку) КУпАП та ст. 246 (незаконна порубка лісу) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: