Турнір з вільної боротьби відбувся у Краснопіллі

23.12.2018

22-го грудня у Краснопіллі відбувся турнір з вільної боротьби, на якому зустрілися близько 30 борців різної вікової та вагової категорії до 17 років.

«Я дуже багато тренуюся і тепер сам можу захистити себе та своїх друзів. Кожного разу дізнаюся більше прийомів і з кожним днем борюся все краще» – розповідає учасник змагань Артем Бовар.

Півроку тому Спортивний корпус відкрив спортивну залу у Краснопіллі, і вже через такий короткий час тут проходить перший турнір.

«У подальшому ми плануємо відкривати ще такі спортивні зали по всій Сумщині та залучати молодь до занять спортом» – розповідає Голова Спортивного корпусу Іван Комарицький.

Окрім цього, Спортивний корпус подарував юним спортсменам для активних тренувань, покращення навичок манекен для боротьби.

«Цей турнір важливий у першу чергу для дітей, щоб вони набиралися духом, був стимул займатися і вигравати» – зазначає Євген Копаниця, координатор змагань.

Переможців змагань нагородили грамотами, медалями та солодкими подарунками. Проте переможених немає, адже кожен отримав медаль за участь та солодкий подарунок до свят.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: