У підвалі сумського будинку через сирість виріс “город”

24.12.2018

Сумчани, які мешкають у будинку за адресою Глінки, 11, скаржаться на  сирість, плісняву та тріщини у квартирах. Уже три місяці каналізаційні відходи течуть прямо у підвал, через що страшенно смердить, неможливо дістатися до електрощитової та зняти покази лічильника.

Від постійної води у підвальному приміщенні вже почала проростати трава та з’явилися комахи, через підмив фундаменту будинок тріщить по швах.  А найбільше від стоків страждають мешканці першого поверху. У їхніх квартирах почали пліснявіти стіни та стеля.

«У мене в квартирі вкрилися пліснявою стіни, меблі всі в цій плісняві. Вологість така, що вікна чорні», — скаржиться мешканка будинку Світлана.

Сумчани неодноразово зверталися до обслуговуючої організації КК «Сумитехнобудсервіс», аби ті допомогли вирішити проблему. Проте, конкретно ніхто нічого не говорив. Тепер же пообіцяли відремонтувати каналізаційну систему.

«Сьогодні у нас в планах все-таки відремонтувати. Скоріш за все, завтра ми почнемо замінювати  аварійні ділянки труби», – запевняє Сергій Хрупа, директор КК «Сумитехнобудсервіс»…

sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: