На Сумщині зникли двоє дівчат

25.12.2018

Учениці 9 класу дитячого будинку с. Хоружівка Анастасія Нікольнікова та Аліна Мокко вчора пішли з навчального закладу і досі їх місце перебування невідомо. Повідомлення надійшло до чергової частини поліції вчора близько 22 години вечора.

Анастасія Нікольникова – зріст близько 145 см, худорлявої статури, має руде волосся, густі брові, блакитні очі, тонкі губи. На момент зникнення була вдягнута в штани темно-синього кольору, синю куртку, білі кросівки.

Аліна Мокко – зріст близько 180 см, худорлявої статури. Має темне довге пряме волосся, темний колір очей, кругле обличчя. Була вдягнута в темні лосини, світлу футболку, темно-синю куртку з капюшоном, чорні кросівки.

Обидві дівчини мають особливі прикмети у вигляді татуювань. У Анастасії – на лівій руці напис англійською, а на лівій нозі – ангел, її подружка Аліна має татуювання у вигляді крапок між пальцями.

Поліція звертається до жителів Сумщини не бути байдужими і допомогти в розшуку. Можливо ви проходили повз цих дівчаток на вулиці, у магазині, можливо бачили, як вони сідали до якогось транспортного засобу, або володієте будь-якою інформацією що допоможе розшуківцям, не мовчить. Повідомте до Недригайлівського відділення поліції за телефонами 0664320248, (054)555-2-333, або в найближчий до вас відділ поліції. Заздалегідь вдячні за допомогу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: