Сумщина в полоні снігової стихії: автівки визволяють із заметів

25.12.2018

Через складні погодні умови, які склалися в регіоні, на автошляхах спостерігається ускладнене пересування автотранспорту. В Сумському та Охтирському районах навіть утворились затори, які фактично паралізували рух транспорту. На допомогу рятувальникам та водіям вийшли і правоохоронці.

Так, на 135-му кілометрі автодороги Р61 « Батурин-Коноп-Глухів» багато машин не могли проїхати через снігові замети. Екіпажі групи реагування патрульної поліції Сумського районного відділу поліції прибули на допомогу водіям.

«Наразі наші співробітники разом із працівниками ДСНС відновлюють рух автотранспорту. Допомагають водіям, чиї машини застрягли в снігу, – говорить Андрій Сердюк, начальник Сумського районного відділу поліції, – Працює спецтехніка. Все робиться для того, аби не допустити ускладнення ситуації».

В Охтирці поліцейські також допомагають водіям рятуватися із снігової пастки. Там, на автодорозі Т1705 « Грунь- Мала-Павлівка», біля с. Гнелицький Яр, стався затор транспортних засобів у кількості шести автомобілів.

Ситуацію на дорогах продовжують контролювати поліцейські наряди.

Поліція закликає водіїв неухильно слідувати Правилам дорожнього руху: не перевищувати швидкість, користуватися пасками безпеки, дотримуватися швидкісного режиму, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки), з особливою обережністю рухатися по мостах та естакадах, відмовитися від ризикованих маневрувань.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням бути обережними на дорозі та при можливості максимально утриматись від поїздок на далекі відстані. В разі необхідності та при виникненні надзвичайної ситуації телефонувати на лінії: «101» – служба порятунку, «102» – поліція та «103» – швидка медична допомога.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: