Вадим Акпєров наголошує: перебоїв із подачею тепла в області не повинно бути

27.12.2018

Про необхідність забезпечення безперебійного теплопостачання житлових будинків, підприємств та закладів бюджетної сфери області говорили під час апаратної наради

За словами директора Департаменту ЖКГ, енергоефективності та паливно-енергетичного комплексу Сергія ЛУГОВОГО з початку опалювального сезону 2018/19 року в області надзвичайних ситуацій, що призвели б до відключення тепла значної кількості населення, не зафіксовано.

Незначні пориви на квартальних та внутрішньобудинкових теплових мережах оперативно ліквідовуються аварійними бригадами теплопостачальних підприємств та підприємств з обслуговування житла.

Наявних запасів твердого палива для потреб закладів бюджетної сфери достатньо до кінця опалювального періоду.

В області функціонують 113 аварійно-відновлювальних бригад з необхідним запасом матеріально-технічних засобів для оперативного реагування на можливі аварії на об’єктах життєзабезпечення населення, в тому числі на підприємствах теплоенергетики – 24 одиниць, водопровідно-каналізаційного господарства – 34 одиниці, з обслуговування житла – 55 одиниць. Крім того існують аварійні бригади в структурних підрозділах ПАТ «Сумигаз» та ПАТ «Сумиобленерго».

Потрібно відмітити, що наразі в області знаходяться 526 котелень що забезпечують опалення 4425 житлових будинків, 261 дошкільних навчальних закладів, 473 учбових закладів, 756 закладів охорони здоров’я.

Тимчасово виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Вадим Акпєров наголошує на тому, що всі відповідальні за безперебійне проходження опалювального сезону повинні належним чином виконувати свою роботу і не допустити проблем із подачею тепла в області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: