У Сумах на пересувному блокпосту піймали наркомана

27.12.2018

Вжитими заходами минулої доби поліцейські викрили шестеро жителів області у зберіганні наркотиків.

Патрулюючи вулиці міста Суми, у поле зору поліції потрапили одразу декілька місцевих жителів. 25-річного чоловіка помітили по вул. Горького, який при появі поліцейських змінив напрямок руху. В кишенях він намагався приховати білу порошкоподібну речовину, схожу на наркотичну, яку патрульні вилучили. Інших двох сумчан 20 та 28 років виявили по вулиці Привокзальній та біля провулку Халтуріна з марихуаною в кишенях. А 22-річного місцевого жителя зупинили поліцейські на пересувному блок пості по вул. Ковпака, у якого під час особистого огляду також виявили згорток з марихуаною. 

Іншого «поціновувача» наркотиків виявив дільничний Конотопського району за місцем мешкання 26-річного чоловіка, у якого на кухні знайшов три медичні шприци із залишками речовини бурого кольору, дві металеві миски з наркотичним нашаруванням та три пластикові пляшки з розчинником. За словами їх власника вилучене потрібне було йому для приготування опію ацетильованого, який він вживає протягом тривалого часу.

Всі наркотичні речовини працівники поліції вилучили та направили на експертне дослідження, за результатами чого будуть прийняті відповідні рішення. А за всіма фактами відкрили кримінальні провадження за відповідними частинами ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту». Слідчі дії тривають.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: