В обласній дитячій лікарні відновили постачання гарячої води, її не було з 2010-го року

28.12.2018

У поліклініці та акваблоці Сумської обласної дитячої клінічної лікарні відновили постачання гарячої води. Зробили це за рахунок приватної компанії «Біоресурс Суми».

“Встановлено обладнання, яке дозволяє генерувати теплу воду прямо на нашій базі. Прямо за рахунок котельні, яка на альтернативних джерелах, а не використовуючи газ, дає для всієї лікарні. Ми автономні, ми дуже швидко реагуємо на зміни погоди, ми дуже швидко можемо додати температуру, прибрати температуру, що є більш ефективним і дозволяє нам самим ці речі регулювати”, – говорить головний лікар дитячої обласної клінічної лікарні Ігор Змисля.

За його словами, гарячої води у закладі не було з 2010-го року через те, що вийшла з ладу труба, яка подавала теплоносій від котельні північного промвузла. Компанії, яка встановила свою котельню, лікарня сплачуватиме за гарячу воду і тепло найближчі десять років.

“Коли ми заходили на цей об’єкт зі сторони влади ми отримали умови заходу і ми також оголосили свої вимоги. Ми попросили дати нам котельню на десять років, нам обласна рада дала котельню в оренду на десять років. При цьому вимоги вони поставили – знизити вартість гігакалорії та відновити гарячу воду”, – каже директор компанії-інвестора Сергій Бульдович.

На облаштування цієї котельні та підключення гарячої води компанія витратила понад сім мільйонів гривень. Окупність інвестицій – 5-7 років.

Сергій Бульдович – екс-голова інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю в області. На місцевих виборах 2015 року балотувався до обласної ради за списком партії «Відродження».

https://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: