Розбійника, який силоміць відібрав у жінки телефон, засудили на 4 роки

28.12.2018

Тростянецьким відділом Охтирської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення стосовно жителя м. Тростянець, який вчинив розбійний напад на жінку з метою заволодіння її мобільним телефоном.

У суді доведено, що в січні 2018 року близько 2 години ночі обвинувачений К., після відпочинку в одному із вечірніх закладів м. Тростянець, проводячи одну із знайомих жінок додому, вже біля під’їзду її будинку, скориставшись відсутністю поряд інших осіб, діючи зненацька і неочікувано, будучи значно сильнішим, здійснив напад на жінку Л. шляхом нанесення удару в обличчя. Від сильного удару потерпіла впала на землю, а обвинувачений К. дістав з кишені її куртки мобільний телефон та забрав собі.

У подальшому, в цю ж ніч, працівниками поліції громадянин К. був затриманий на вулицях м. Тростянець з мобільним телефоном потерпілої у вимкненому стані, вже без сім-картки.

Під час судового розгляду, незважаючи на намагання обвинуваченого К. переконати суд в доброчесності його намірів, за принципової позиції прокуратури винуватість обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення доведено в межах висунутого обвинувачення.

Обвинуваченого К. визнано винним у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 187 КК України (Розбій) та засуджено до 4 років позбавлення волі. У справі призначено апеляційний розгляд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: