На Сумщині дорожчає шкільне харчування

29.12.2018

З 1 січня вартість харчування в шосткинських школах зросте з 16 грн на одного учня до 19 грн. Таке рішення затвердив Шосткинський міськвиконком 28 грудня. Як пояснила начальник міського управління освіти Наталія Сергєйко, 11 грн у вартості харчування з розрахунку на одного учня складуть бюджетні кошти і 8 – кошти батьків.

Крім того, управлінню освіти Шосткинської міськради з відділу освіти Шосткинської райдержадміністрації був переданий у підпорядкування навчально-виховний комплекс села Ображіївка (оскільки село приєдналося до Шостці). На даний момент в Ображіївському НВК 73 учні та 26 дошкільнят, штат працівників нараховує 40 осіб.

На сьогоднішньому засіданні виконкому було вирішено вартість харчування в Ображіївському НВК залишити на тому ж рівні, до 11 грн, Оскільки овочі вирощуються на своїй присадибній ділянці.

У дошкільних установах Шостки вирішено 60% вартості харчування покласти на рахунок батьків (решта – за рахунок місцевого бюджету). У Ображіївському НВК батьки дошкільнят будуть оплачувати 40% вартості харчування.

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: