На Сумщині зарізали чоловіка

29.12.2018

Близько десятої години вечора до чергової частини Глухівського відділу поліції зателефонувала диспетчер швидкої допомоги та повідомила про смерть 60-річного мешканця села Шалигине.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці побачили в хаті, серед цілковитого безладу, тіло чоловіка із закривавленою головою та ранами на шиї. З першого погляду стало зрозумілим – смерть мешканця села має явно кримінальний характер. Медики пояснили, що про пораненого чоловіка їм повідомив місцевий житель. Мовляв, зайшов у гості й побачив того мертвим. 

Поліцейські опитали заявника і той зізнався: смертельні поранення завдав він. Розповів, що того вечора прийшов у гості до померлого. Посиденьки проходили за чаркою горілки. Поступово між чоловіками виник словесний конфлікт. В якості останнього аргументу гість вхопив зі столу ніж і вдарив господаря декілька разів у шию. А коли побачив, що накоїв, злякався. Тож і вигадав історію, аби не бути викритим.

Наразі чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: