У Сумах викрали новорічну ялинку

30.12.2018

Суворі сумські крадії не зупиняються ні перед чим, залишаючись у багатьох випадках непійманими і безкарними. Цього разу невідомі зазіхнули на головний новорічний символ – ялинку, яку сумчани із вулиці Заливної,5 встановили у своєму під’їзді. Місцевих мешканців така витівка не на жарт розгнівала, адже усім будинком збирали гроші на іграшки та прикраси.

“Украли елку по ул. Заливная 5. В прошлом году у нас все соседи собирали на нее елочные игрушки, дети наряжали, в этом году искусственную елку поставили консьержи. Простояла она до утра пятницы, пока ее не сперло неизвестное животное. Украли вместе с игрушками. Прошу вашей помощи и репоста, если кто что видел или знает, напишите пожалуйста, очень хочу посмотреть в глаза этой свинье которая украла у нас из подъезда праздничное настроение”, – написала Марія Махно у Фейсбук-групі Sumy 24.

У коментарях користувачі соцмережі розділяють обурення жителів будинку, а, крім того, звертають увагу, що з під’їздів крадуть навіть велосипеди на замках, а не те, що ялинки…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: