У сумський кінотеатр викликали поліцію

31.12.2018

Нещодавно патрульні отримали повідомлення про конфліктну ситуацію між сумчанином та працівниками кінотеатру.

Прибувши на місце події, поліцейські з’ясували, що чоловік, не маючи квитка, намагався потрапити до кінотеатру, водночас він не реагував на зауваження та незрозуміло себе поводив.

Для з’ясування всіх обставин охоронці порядку запросили 25-річного громадянина до Сумського відділку поліції. На прохання поліцейських надати документи, які можуть засвідчити особистість, чоловік витягнув із кишені студентський квиток та водійське посвідчення. І якщо фотокартки на них були зображені однакові, то прізвища були різні.

Під час огляду документів патрульні помітили, що студентський квиток має ознаки підробки, а перевірка за наявними поліцейськими базами підтвердила оригінальність водійського.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: