Депутата облради зупинили п’яним за кермом

31.12.2018

О 2-й ночі 27 грудня у Сумах патрульні зупинили Toyota Land Cruiser Prado, за кермом якого перебував 44-річний сумчанин з ознаками алкогольного сп’яніння.

Чоловік погодився пройти огляд на стан сп’яніння у наркодиспансері. Там виявили, що вміст алкоголю у нього у 5 разів перевищує допустиму норму, а саме більше 1 проміле. Цю інформацію підтвердили в Управління патрульної поліції в Сумській області. Однак відмовилися відповідати на питання, чи був цей водій сумським лікарем і депутатом Сумської облради.

У той же час речник Управління патрульної Олег Сологуб уточнив, що всього тієї ночі на Сумщині патрульні зафіксували два факти керування напідпитку: один у Сумах, а один в Охтирці.

На водія склали адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Винний чи не винний чоловік у керуванні напідпитку має вирішити суд.

Як стало відомо, під суд патрульні відправляють головного лікаря Сумської центральної районної клінічної лікарні, депутата Сумської обласної ради від фракції “Батьківщина” Володимира Поцелуєва. В ютубі вже з’явилося відео, на якому Поцелуєв перебуває, ймовірно, напідпитку.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: