Керівник “Сумимостобуд” Сергій Голуб презентував найсучасніший асфальтовий завод в Україні

01.01.2019

У новий 2019-й рік компанія-лідер у галузі будівництва дорожніх комунікацій «СУМИМОСТОБУД» входить із новими перспективами та виробництвом.  У 2018 році збудувано новий асфальтовий завод – найсучасніший на теренах Сумщини та і всієї України.

Як зазначив керівник ТОВ “СУМИМОСТОБУД” Сергій Голуб, завод пройшов сертифікацію, його протестували у повному обсязі, і у 2019 році компанія готова показати нові результати за якістю продукції та нові рекорди за її обсягами.

«Запускаючи нове сучасне виробництво, наша група компаній у черговий раз підтверджує своє лідерство у дорожній галузі Сумщини. Для нас «нові технології» – це не пусті слова чи обіцянки, для нас – це конкретні справи, які ми втілюємо постійно. І зупинятися на цьому ми не збираємося. Це не тільки наші інвестиції в економіку області – це наша віра у майбутнє України, у її розвиток та благополуччя», – запевнив Сергій Голуб, презентуючи  досягнення.

Завод розташовано за межами міста Суми, у промисловій зоні села Степанівка. Для забезпечення його матеріалами підведена залізнична колія. Нове виробництво повністю автоматизоване та комп’ютеризоване, дозволяє випускати матеріали найвищої якості, зокрема такий вид дорожнього покриття, як ЩМА – щебенево-мастиковий асфальтобетон.

ЩМА відрізняється високою міцністю, придатний для сильно завантажених магістралей. Для ЩМА характерний високий вміст щебеню щільних гірських порід, який утворює кам’яний скелет, успішно чинить опір деформаціям. Ще однією особливістю ЩМА є присутність стабілізуючих волокнистих добавок, зазвичай це целюлозні волокна, які призначені для утримання сполучного (бітуму) від стікання. Типовий склад ЩМА включає 70-80% щебеню, 8-12% наповнювача, 6-7% сполучного і 0,3-0,5% волокна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: