Глухівчанин став кращим спортивним фотокореспондентом країни

02.01.2019

Асоціація спортивних журналістів України кожен рік традиційно підводить підсумки кращих з найкращих. Щорічний конкурс так і називається – «Підсумки спортивного року». Третій рік поспіль одна з нагород конкурсу в індивідуальній номінації «Кращий фотокореспондент АСЖУ» дістається майстру спорта міжнародного класу по поауерліфтінгу, чемпіону світа по жиму штанги лежачи за версією WUAPМ у 2008 році Миколі Колтакову.

На своїй сторінці у Фейсбуці лауреат конкурсу поділився досягненнями:

“2016-й рік приніс мені нагороду в номінації «За вірність спортивній журналістиці», 2017-й і 2018 й спортивні роки ознаменувалися перемогами в номінації «Кращий фотокореспондент АСЖУ». Дякую журі конкурсу та правлінню АСЖУ за визнання! У сукупності кілька місяців в році я проводжу у відрядженнях на спортивних заходах. Обов’язково всі мої подорожі супроводжують репортажі з масою фото. Я не професійний фотограф, але дуже стараюся, щоб фотографії максимально відображали суть того, що відбувається під час спортивної події, передавали настрій і були опубліковані оперативно.”

Минулий рік був для Миколи продуктивним. Він висвітлив більше 20 спортивних всеукраїнських і міжнародних заходів. Також, в минулому році він вперше виступив у ролі коментатора на каналі XSPORT.

“Сімнадцять прямих телеефірів – це безцінний досвід. Настав новий спортивний рік, отже попереду нові подорожі та репортажі.”

https://hlukhiv.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: