Чоловік намагався розрахуватися в магазині чужим гаманцем

02.01.2019

До поліції Білопілля звернулася 41-річна місцева жителька. Вона повідомила про втрату гаманця, в якому із самого цінного була банківська картка. Та головне, що турбувало заявницю, це той факт, що на її мобільний надійшло декілька повідомлень з банку, що з її картки хтось намагається зняти гроші.

Під час бесіди із заявницею поліцейські з’ясували, в яких магазинах і закладах останнім часом перебувала жінка, аби визначити коло пошуку втрачених речей. «Працівники поліції встановили адресу магазину, в якому намагались розрахуватися за продукти харчування за допомогою даної банківської картки. Операція не вдалася, бо вказаний пароль був невірним, – коментує Андрій Анісімов начальник Білопільського відділення поліції. – А невдовзі розшукали і «нового власника» картки. При поверхневому огляді в нього був знайдений і гаманець, і картка. Готівку він встиг витратити».

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: