У Сумах знову ремонтують тротуар, на який витратили 13 мільйонів

02.01.2019

Сумнозвісну Театральну площу, в яку позаминулого року вклали 13 млн грн, знову риють. Відповідні фото у Фейсбуці виклав Андрій Пархоменко.

“Ну вот, снова роют тротуар в который вбухали 13 миллионов. Снова какие-то недоделки, выкопали какую-то могилу в центре города! И это не говоря о сплошной “недоделке” в виде Театральной площади, которую еще два года назад должны были сделать, а по факту не сделали и 50% работ, при этом хотят уже проводить следующий тендер по доделке работ! То есть, на ровном месте стырили минимум 7 миллионов. И это не говоря уже о том, что в тендере выиграла фирма, которая предложила самую…. только вдумайтесь!… САМУЮ ВЫСОКУЮ ЦЕНУ!!! Такое только в Сумах может быть!”, – написав сумчанин.

Нагадаємо, не так давно, у вересні 2018-го, працівники ТОВ “Сумитеплоенерго” уже ремонтували теплотрасу на Театральній площі, заради чого розрили новий тротуар.

Також нагадаємо, що у 2017-му на Театральній площі були проведені масштабні роботи в рамках так званої “реконструкції Театральної площі”. Переможцем відповідного тендеру тоді став головний замощувач сумських “євродворів” ТОВ “Зенітбрук”, який виступив із пропозицією в 13,4 млн грн (обійшовши чомусь “Сумбуд” і БК “Федорченко”, які погодилися зробити ремонт за менші суми). Тоді ж міська влада обіцяла, що фонтан також буде реконструйований.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: