У магазині двоє влаштували п’яний дебош

03.01.2019

Сигнал про спрацювання в одному з роменських магазинів кнопки «тривожного виклику поліції» надійшов на пульт центрального спостереження поліції охорони після опівдня. До торгівельного закладу негайно виїхав найближчий черговий наряд реагування. 

З’ясувалось, що продавець магазину викликала правоохоронців, оскільки двоє молодиків, котрі були явно напідпитку, агресивно чіплялися до працівників та відвідувачів магазину, дозволяючи собі нецензурні висловлювання, і навіть не звертали уваги, що серед покупців були діти. 

Правоохоронець порадив дебоширам заспокоїтися й полишити громадське місце. Однак ті на «підвищених» тонах, вживаючи непристойну лайку, стали чіплятися до поліцейського. Агресивна поведінка дала підстави для застосування до зловмисників заходів фізичного впливу. Однак ті не тільки не заспокоїлись, а вчинили активний опір поліцейському, хапаючи того за формений одяг. До того ж, один із дебоширів навіть намагався від’єднати магазин із набоями автомата Калашнікова, який був при поліцейському. 

Обох порушників затримав викликаний наряд групи «швидкого реагування» Роменського відділу поліції, які прибули на допомогу колегам. Зломисники виявились місцевими жителями, одному з них 24 роки, іншому – 25. 

Наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 342 КК України «Опір представнику правоохоронних органів під час виконання ним службових обов’язків». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до двох років. повідомляє Роменський ВП.

Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: