У магазині сталося зухвале пограбування

03.01.2019

Крадіжка трапилася в одному із центральних магазинів міста Ромни. У той час, як продавчиня демонструвала товар покупцю, злодій вирішив украсти гроші. Продавчиня помітила, як чоловік набивав кишеню купюрами з-під прилавку. Жінка почала кричати зловмисникові, щоб той зупинився, а коли підійшла ближче, чолов’яга її різко штовхнув. Продавчиня все-таки спробувала наздогнати грабіжника, але, вибігши з крамниці, помітила лише, куди той подався. 

Жінка одразу викликала поліцію. Правоохоронці знайшли злодія того ж таки дня. Це був 28-річний чоловік, який перебуває на обліку як наркозалежний. Рік тому вийшов із місць позбавлення волі, зараз стосовно нього на розгляді в суді перебуває ряд справ. 

Хоч «натрусив» грабіжник майже п’ять тисяч гривень, при обшуку поліцейські знайшли тільки 1 500 гривень. Куди подів решту – невідомо, але збирався на таксі виїхати до міста Суми. 

З факту злочину відкрито провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), говорить інспектор сектору моніторингу Роменського ВП Марина Йосипенко. Чоловікові загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі. Наразі розглядається питання щодо прийняття запобіжного заходу у вигляді тримання його під вартою.

Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: