Журналіст: у будинку, де займає приміщення прокуратура, після ремонту став ламатися ліфт

03.01.2019

Головний редактор газети “Сумщина” Сергій Моша поділився своїми враженнями після спільного брифінгу правоохоронців щодо розслідування загибелі немовляти у ліфті в Сумах.  Окрім ймовірних винуватців трагедії, він звертає увагу на несправність підйомника у будинку на вулиці Герасима Кондратьєва, де займає приміщення обласна прокуратура.

“СУМИ. ЛІФТ. СМЕРТЬ…

Тільки що закінчився спільний брифінг керівництва прокуратури та поліції щодо результатів розслідування кримінального провадження за фактом загибелі немовляти.

Крайній – електрик, паровозом – директор “Сумиліфта”.

Роль департаменту інфраструктури м. Суми – як сторони договору про капремонт і тд ліфта – поки не розкрито, але згадано.

Чи побачать правоохоронці ознаки розтрати чи привласнення бюджетних коштів в цій трагічній історії? Адже якщо ліфт почав ламатися ДО закінчення гарантійного терміну – значить, частина грошей пішла мимо ремонту чи не так?

ЗІ: у будинку по вул. Кондратьєва, 27, де знаходиться редакція газети “Сумщина”, обласна прокуратура займає 2-й і 5-й поверхи та частину 1-го (балансоутримувач – “Водгосп”). Ліфт тут (один із трьох) відремонтували в минулому році. Але він ТАКОЖ СТАВ ЛАМАТИСЯ ледь не на наступний день після пуску. Індикатор, який має показувати № поверху, який минає ліфт, – не працює вже давно… Прокурорам не страшно?” – запитує Сергій Моша на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, що ліфт у багатоповерхівці на вулиці Супруна, 32/1,  де вчора загинув малюк, був відремонтований влітку 2017 року на замовлення департаменту інфраструктури.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: