Чоловік проломив дружині череп кувалдою і сам поліз у петлю

03.01.2019

В один день в роменській родині сталося подвійне горе: глава сім’ї проломив череп дружини кувалдою й після жорстокого нападу повісився у власному домі. Про трагедію, що страшною звісткою облетіла Роменщину, розповіла інспектор сектору моніторингу Роменського ВП Марина Йочипенко.

18 грудня 53-річний роменець наніс тяжкі удари дружині кувалдою по голові, після чого його знайшли повішеним у власному домі.

Як розповіли в поліції, у родині постійно були чвари через ревнощі чоловіка. Після чергової сутички, що сталася місяць тому, дружина не витримала й переїхала до своїх батьків.

У день трагедії вона прямувала на роботу, але навіть до автобусної зупинки не дійшла. За словами Марини Йосипенко, чоловік чатував на роменку за 20 метрів від дому з кувалдою в руках.

Після того, як жінка не з’явилася на роботу, її почала шукати колега. Коли зателефонувала, почула в трубці чоловічий голос. Це був випадковий перехожий, що побачив роменку в калюжі крові.

Карета швидкої допомоги одразу ж забрала 51-річну жінку до Роменської ЦРЛ, де вона перебуває й по сьогодні. Роменка – в реанімації у тяжкому стані. Лікарі поки дають невтішні прогнози.

Того ж дня родичі знайшли чоловіка-нападника повішеним у власному домі. При обшуку поліцейські знайшли в його автівці закривавлену кувалду, взуття та ніж. За словами Марини Йосипенко, усе вказуває на те, що напад на роменку здійснив саме її чоловік.

Сусіди й рідні правоохоронцям розповіли, що потерпіла була гарною жінкою, але весь час страждала через ревнощі та напади чоловіка.

З факту нападу відкрито провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

З факту виявленого повішеника відкрито ще одне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: