У сумській мерії запевняють, що поні в дитячому парку “Казка” не експлуатують

04.01.2019

Отримала відповідь міської влади Сум електронна петиція “Експлуатація тварин в якості атракціонів в дитячих парках!”, яку зареєстрував Віталій Марченко.

“Комунальне підприємство “Сумикомунінвест” Сумської міської ради повідомляє, що на території дитячого парку “Казка” є атракціон, в якому задіяний поні (це лише в період часу з травня по вересень). Дана тварина знаходиться у власності ФОП Євтушенко А.А., який орендує в парку приміщення для поні, утримує його відповідно до санітарних правил та інших норм по утриманню тварин. Так, тварина проходить всі медичні огляди у ветеринарного лікаря, про що є відповідні документи, отримує достатньо води, їжі та забезпечена умовами життя для тварин, які відповідають їх біологічним, видовим та індивідуальним особливостям.

ФОП Євтушенко А.А. жодним чином не порушує Правил використання тварин у видовищних заходах (затверджених Міністерством аграрної політики України) та ЗУ “Про захист тварин від жорстокого поводження””, – йдеться в оприлюдненій відповіді на Єдиному порталі місцевих петицій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: