Телеканал «Інтер» підготував до Різдва спеціальні програми

05.01.2019

У світле свято Різдва Христового «Інтер» 6 та 7 січня транслюватиме богослужіння, покаже документальний проект і святкові випуски програм «Готуємо разом» і «Стосується кожного».

Під час трансляції Різдвяних богослужінь мільйони глядачів зможуть приєднатися до служб у головній святині – Свято-Успенської Києво-Печерській лаврі. У неділю, 6 січня, о 17:00 на «Інтері» розпочнеться трансляція вечірнього Різдвяного богослужіння. У понеділок, 7 січня, о 8:50 – спецвипуск «Слова Предстоятеля»: святкове звернення до віруючих Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія. А о 9:00 – трансляція Різдвяної Божественної літургії.

У неділю, 6 січня, о 9:00 на телеканалі «Інтер» – новий випуск кулінарної програми «Готуємо разом».

У Святвечір, або Святий вечір, за традицією на столі повинні стояти дванадцять пісних страв, в тому числі символ свята – кутя. Господині завжди ретельно вибирають, чим пригощатимуть рідних і близьких в переддень Різдва. З такою ж педантичністю підійшов до вибору рецептів святкового випуску «Готуємо разом» і шеф-кухар Андрій Дромов. Він поділиться з глядачами рецептами трьох оригінальних пісних страв. У меню цього випуску: кутя з пшениці із медом, родзинками, горіхами і сухими ягодами; пісний пиріг з грибами і овочами; вареники з чорносливом і подрібненими волоськими горіхами.

А ведучий Андрій Доманський розповість глядачам про давні традиції святкування Святого вечора і про те, які оригінальні страви до Святвечора готують жителі інших країн.

У понеділок, 7 січня, о 8:05 «Інтер» покаже документальний проект власного виробництва – «Від Різдва до Водохреща». Багато що на Землі змінилося з тих пір, як Марія з Йосипом прийшли до Віфлеєму. Але з покоління в покоління люди бережуть місця, які були свідками євангельських подій.

Телеглядачі разом зі знімальною групою «Інтера» пройдуть земним шляхом Ісуса Христа – від народження і до хрещення в Йордані. Доторкнуться до Різдвяної зірки і дізнаються, чому Спаситель народився в печері. Піднімуться на гору Повалення і подивляться на долину останньої битви добра і зла. Побувають в місці, де річка Йордан спускається з небес на землю. І, найголовніше, глядачі отримають відповідь на питання: чому після відвідин Святої землі люди починають нове життя?

А о 18.00 на «Інтері» – святковий випуск соціального ток-шоу «Стосується кожного» під назвою «Чудеса під Різдвяної Зіркою». У студії проекту згадають неймовірні історії, які доводять: любов і віра творять справжні дива.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: