Обвинувачений у загибелі дитини електромонтер розповів нові деталі

06.01.2019

Як ми повідомляли. Ковпаківський районний в Сумах суд обрав запобіжні заходи керівнику та монтеру ТОВ “Міськсумиліфт”, яких обвинувачують у гибелі немовляти в ліфті. Керівнику ТОВ «Міськсумиліфт» обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 22.00 до 6.00 до 26 лютого. Майстрові-електромонтеру обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 21:00 до 7:00 до 1 березня. Прокуратура наполягала на триманні під вартою в обох випадках, відтак вказані рішення суду будуть оскаржувати.

Обвинувачений електромонтер під час судового засідання розповів, що перемичку дійсно ставив, але лише на час, коли здійснював ремонт підйомника 29 грудня. Після налагодження, говорить, зняв її. Сказав, що після цього випадку в ліфтовому господарстві найімовірніше більше не працюватиме.

Слід зазначити, що прокуратурою області ще 31.01.2017 року до суду було направлено обвинувальний акт щодо директора “Міськсумиліфт” та директора ТОВ, які заволоділи державними коштами в сумі майже 400 тисяч гривень, які виділялися на капітальний ремонт ліфтів. Судове провадження триває досі. Адже сторона захисту щоразу заявляла про відвід суддів. Справа нині знаходиться в Полтавському суді.

spec-kor.com.ua

Читайте також: Влада Сум у загибелі малюка в ліфті звинуватила його батьків

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: