Сумські опозиціонери завітали у Різдво до пацієнтів Шосткинської дитячої лікарні з подарунками

07.01.2019

Сьогодні у Шостці опозиціонери Сумщини привітали з Різдвом дітей, що лікуються у стаціонарі дитячої лікарні. Депутат обласної ради Володимир Пилипейко та його помічники – Дмитро Єфіменко і Тетяна Безкоровайна приїхали до інфекційного й педіатричного відділення з подарунками.

Лікар-рентгенолог Ярослав Корх повідав, що він звернувся до обласного депутата і розповів йому, що на новорічні та різдвяні свята у лікарні залишаються діти, родини яких знаходяться за межею середнього достатку. Тому запропонував завітати до них і підняти малечі настрій. Звісно, що Володимир Пилипейко не відмовився, а, навпаки, за радістю погодився подарувати хворим дітям маленьке чудо.

«У наш скрутний час не у всіх батьків є матеріальні можливості для того, аби подарувати дітям бодай солодощі. Тому ми, медперсонал, дуже вдячні Володимиру Пилипейку за виявлення уваги і турботи до наших маленьких пацієнтів», – розповів Ярослав Корх.

Із самого ранку Різдва депутат із своїми помічниками завітав до лікарні з подарунками, привітав дітей із святами та побажав їм якнайскорішого одужання.

«Ми вирішили підбадьорити дітлахів, яким хвороба не дала повноцінно зустріти Новий рік та Різдво. Це так приємно – дарувати малечі радість. Сподіваємося, що ці позитивні емоції, які вони отримали, допоможуть їм у одужанні», – наголосив Володимир Пилипейко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: