На Сумщині – різдвяна поножовщина

08.01.2019

До Путивльського відділення поліції звернулась 33-річна жителька району, яка повідомила, що ножем вдарила свого 27-річного приятеля.

Аби з’ясувати всі обставини того, що трапилось, на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції та карета швидкої. Лікарі діагностували у потерпілого проникаюче ножове поранення грудної клітини, і доставили його до місцевої лікарні, а жінку для пояснень обставин того, що сталося, направили до місцевого відділення поліції.

«Під час перевірки з’ясувалося, що неодноразово судима 33-річна приятелька чоловіка нещодавно звільнилась з місць позбавлення волі, – коментує Оксана Федченко, начальник Путивльського відділення поліції. – Поліцейським вона розповіла, що прийшла додому до свого близького знайомого відсвяткувати Різдво, де не обійшлося без горілки. А коли між ними розпочався конфлікт, вона вхопила кухонного ножа та вдарила ним його в область грудної клітини. Після чого пішла спати. А протверезівши, викликала правоохоронців».

Наразі чоловік знаходиться на лікуванні, його життю вже нічого не загрожує, а його подругу затримано в порядку ст. 208 КПК України та відкрили за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Тяжкі тілесні ушкодження). Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі, повідомляє Відділ комунікації поліції в Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: