Поліція розшукала винуватця смертельної ДТП

08.01.2019

Як ми вже повідомляли, 9 грудня 2018 року близько 20:00, неподалік села Мутина, на автодорозі “Кролевець-Конотоп-Ромни-Пірятин” було виявлено тіло чоловіка. При виїзді на місце слідчо-оперативною групою було встановлено, що автомобіль, який здійснив наїзд на пішохода, зник із місця події, а особа, на яку було здійснено наїзд, правоохоронцям не знайома та при собі ніяких документів не мала.

Три дні знадобилося працівникам слідчого підрозділу Кролевецького ВП ГУНП, аби встановити особу, на яку було здійснено наїзд, – нею виявився 52-річний мешканець Житомирської області. Як з’ясували правоохоронці, водій автомобіля марки ВАЗ, рухаючись по вказаній автомобільній дорозі, допустив наїзд на чоловіка. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

У ході проведення слідчих дій та оперативно-розшукових заходів було встановлено, що за кермом автомобіля перебував 27-річний мешканець с. Камінь Кролевецького району. Зі слів винуватця аварії відомо, що він, рухаючись на автомобілі в напрямку с. Камінь, не сконцентрував уваги на веденні автомобіля та відволікся від дороги, у результаті чого здійснив наїзд на чоловіка, який лежав на проїжджій частині автодороги. З місця події зник, оскільки злякався.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху з потерпілими. Автомобіль вилучено та поміщено на штрафний майданчик Кролевецького ВП. Проводяться подальші слідчі дії з метою встановлення вини водія у вчиненні вказаного злочину.

05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: