У Конотопі діти пільгових категорій пройдуть пробне ЗНО з одного предмета безкоштовно

08.01.2019

8 січня стартувала реєстрація на пробне ЗНО – 2019. У 2019 році для випускників шкіл міста Конотопа, що належать до пільгових категорій, одне пробне ЗНО буде проведено безкоштовно. Про це повідомляє начальник міського відділу освіти Ольга Беспала.

Мова йде про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей учасників АТО та ООС, внутрішньо переміщених осіб та дітей з інвалідністю. Заявку про потребу в безкоштовному пробному ЗНО слід надати класним керівникам.

“Прошу скористатися можливістю дати Вашій дитині шанс пройти процедуру ЗНО хоча б з одного предмета, щоб уникнути на основній сесії деяких неприємних сюрпризів”, – зазначено у повідомленні.

Додамо, що реєстрація на пробне ЗНО триватиме до 31 січня на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Для жителів Сумщини це Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти (ХРЦОЯО). Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Участь у пробному тестуванні є платною. Цього року вартість складання одного пробного тесту коливатиметься від 132 до 139 грн в залежності від регіону проживання учасника.

konotop.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: