На Сумщині люди панікують через відключення газу в мороз

09.01.2019

У Куземині Охтирського району склалася напружена ситуація у зв’язку з ймовірним припиненням постачання газу.

– “Працівники газового господарства сміються та говорять, щоб зносили інвалідів та ветеранів до сільської ради, якщо нам їх жалко!”, – про це повідомила депутат Грунської сільської ради Людмила Євтушенко.

Також вона акцентувала, що дане питання ніяк не можна було вирішити на місці після трьох депутатських звернень 26.12 2018р., на які так і не надали відповіді, а ні голова громади Кудлай О. Г., ні голова Охтирської районної ради, в якому було звернення депутатів та мешканців села Куземин про заборону ремонтних робіт газового обладнання без згоди абонентів під час сильних морозів.

Відповідних документів, які підтверджують наявність поломки чи потреби ремонту теж не надали. Люди та вся інфраструктура нашого села опалюється тільки газом, якщо вимкнуть газ, постраждають люди та заклади, – попереджує Людмила Євтешенко.

Голова громади та в. о. старости села скинули все на депутатів, та наче сміються з людей не розуміючи наслідків. Працівники газового господарства повинні були зробити дані роботи ще влітку.

Коли замерзне хоча би одна людина, то може хоч тоді почнуть шукати винних, а зараз коли ми звернулись уже в усі сфери суспільного життя, нікого не цікавить дана проблема. Але я так розумію, що люди нікому не потрібні. Знову після останніх дебатів, надійшла інформація про ремонтні роботи, але вже 14 01.2019р.

Хочеться хоч до когось докричатися!

Невже ніхто не розуміє наслідків? Працівники газового господарства сміються та говорять, щоб зносили інвалідів та ветеранів до сільської ради, якщо нам їх жалко! Староста села носить тепер посадову інструкцію по домах, щоб доказать людям, що він ні за що не відповідає!!! Цікаво інші старости теж так роблять, чи вирішують проблеми разом з мешканцями села та депутатами!?, – стурбовано запитує Людмила Євтушенко.

Роксолана Максі

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: