Сумчан запрошують робити добрі справи в Центрі перетримки тварин

09.01.2019

Центр перетримки Сумського товариства захисту тварин шукає сумчан, які готові допомагати безпритульним тваринам хоча б раз на тиждень.

“Потрібні нові люди в загоні добровольців! Кожен з нас намагається допомогти чим може і будь-яка допомога дуже важлива! Хтось допомагає поширенням інформації, хтось фінансово, а хтось найважчим способом – фізичною працею! І ось третього виду волонтерів дуже мало, у всіх свої турботи, робота, сім’ї… ми усі розуміємо, але ніхто ж не говорить віддатися повністю цьому дітищу – волонтерству!

Виділити один день на тижні або ж хоч би в місяць. Це буде вклад в загальну справу, ви з гордістю будете прийняті в сім’ю! Зараз дуже потрібна допомога в годуванні більше 200 собак в Центрі Перетримки, від вас знадобитися лише приїхати і розкидати по мисках тварин вже готову кашу…це ж під силу кожному, правда?

Приїжджайте зі своїми близькими, працетерапія відмінний спосіб зблизитися і емоційно розвантажити голову, та і просто бути щасливіше від того, що робите добрі справи! Отже, добровольці, вже в цей четвер ЦП потребує вас як ніколи! “, – повідомляє на своїй сторінці в Facebook волонтер центру перетримки Сумського товариства захисту тварин.

Для з’ясування деталей дзвоніть  за номером: +380506313701.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: