Після трагічної ДТП 43-річний чоловік бореться за життя

09.01.2019

Як повідомлялося раніше, 29 грудня на трасі «Київ-Глухів-Бачівськ» біля села Красносільського Борзнянського району сталася трагічна ДТП: легковий автомобіль «ВАЗ-21015» зіткнувся із зустрічним «Renault Trafik», а потім – з «Opel Cadet». У результаті двоє людей загинули, ще двоє – травмовані.

В одному з автомобілів була молода сім’я, чоловік і жінка з дитиною їхали до батьків на свята в Шостку … За словами батька сімейства, 43-річного Юрія Доломакіна, він намагався об’їхати  автомобіль, що рухався попереду, виїхавши на смугу зустрічного руху, але його машину різко «повело» в сторону, транспортний засіб став некерованим…

Зараз за життя і здоров’я Юрія борються лікарі Київської обласної лікарні. У нього роздроблений таз. Операцію через виявлені тромби, численної втрати крові під час аварії, поки відклали. Крім того, зламані бічні відростки хрящів хребта … Необхідні дорогі операція і щоденну підтримуючу терапію.

З кровних родичів у Юрія тільки 75-річний батько. Чим можуть, його підтримують знайомі, колеги, друзі. Але коштів не достатньо. Всіх небайдужих просять допомогти встати на ноги і вижити.

Номер картки ПриватБанку, на яку можна переводити благодійні внески:

5168 7573 7930 0215 Доломакін Юрій Юрійович

http://shostka.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: