Начальник сумської колонії замість суду пішов на лікарняний

09.01.2019

Сьогодні, 9 січня, мало відбутися перше судове засідання по адміністративній справі начальника Сумської виправної колонії № 116 Анатолія Гамелея. Проте у судове засідання він не з’явився, подавши заяву про перебування на стаціонарному лікуванні. У зв’язку з цим прокурор заявив клопотання про зупинення строків розгляду справи на час лікарняного.

Суддя Олександр Литовченко клопотання задовольнив, оскільки за законом суд має розглянути протокол про корупцію протягом 15 днів з моменту його надходження. Судове засідання перенесли на 15 січня.

Нагадаємо, начальника Сумської виправної колонії № 116 Анатолія Гамалея поліціянти підозрюють у скоєнні адміністративної корупції. А саме: неповідомленні про наявність реального конфлікту інтересів і вчиненні дій в умовах такого конфлікту.

Йдеться про преміювання дружини у грудні 2016 і січні 2017 років, яка працювала у відділ комунально-побутового забезпечення колонії. Протокол складений за ч. 1 і 2 ст. 175-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: