Автор “дерев’яної гірки” на Театральній площі має деревообробне підприємство

09.01.2019

Автор і виконавець проекту «Містечко розваг…» на Театральній площі Вадим Дубодєлов опинився в епіцентрі скандалу.

Сумчани говорили про те, що дерев’яна гірка, за яку спершу сам автор хотів близько 200 тисяч гривень (разом із крижаними скульптурами та фестивалем на цьому майданчику), стали посміховиськом міста.

Цікаво, що у довіднику 2008 року «Агенство деловой информации. Лесная, деревообрабатывающая и мебельная промышленность» міститься інформація про те, що дехто Дубодєлов Вадим Кузьмич у Сумах володіє приватним підприємством «СТРОЙАЛЮМИНИЙМОНТАЖ», яке пропонує продукцію з дерева.

Станом на 2008 рік, згідно з даними довідника, фірма була зареєстрована у Сумах. Пошукова система «Google» і досі видає контакти цієї фірми за тією ж адресою. Втім, на телефонний дзвінок за вказаним контактним номером відповів чоловік, який запевнив, що це – приватне житло, про фірму «СТРОЙАЛЮМИНИЙМОНТАЖ» чує вперше, хоча цим номером користується вже більше 10 років. Більше того, про самого Дубодєлова Вадима Кузьмича не має і гадки. По факту за вказаною адресою знаходиться ПП «Магнат», базується там із 2005 року і за основним КВЕДОМ займається будівництвом.

Усі ці фірми можливо й не повязані з Вадимом Дубодєловим, але факт, що ініціатор створення дерев’яної гірки володіє або принаймні володів підприємством, яке займалося дерев’яною продукцією.

sts.sumy.ua

Читайте також: “Дорогу” дерев’яну гірку в центрі Сум зробили зі старих піддонів 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: