З’явилося відео з місця ДТП біля “Епіцентру”

09.01.2019

Як ми уже інформували, сьогодні, 9 січня, біля “Епіцентру” сталася дорожньо-транспортна пригода – на світлофорі не розминулися легкові автівки «ВАЗ», «Шевроле» та бус «Фольксваген». Наразі з’явилися подробиці.

Так, за попередніми даними, 34-річний водій, керуючи автомобілем Chevrolet Aveo, не вибрав безпечної швидкості та не дотримався безпечної дистанції, після чого допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ, який знаходився попереду. Далі ВАЗ виїхав на смугу зустрічного руху, де по черзі зіткнувся з транспортними засобами ГАЗ та Volkswagen. Усі транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Внаслідок автопригоди 11-місячна дитина, яка знаходилася у Chevrolet Aveo отримала тілесні ушкодження. Її доправили до медичного закладу, де лікарі зафіксували в неї забій передньої черевної стінки, після огляду та надання медичної допомоги батьки забрали дитину додому.

Патрульні огородили місце автопригоди та регулювали дорожній рух під час тимчасово ускладненого проїзду автомобілів. На місце події прибув слідчий, який надалі оформлював матеріали ДТП. Наразі проводиться перевірка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: