У сімейного тирана знайшли запас наркотиків

09.01.2019

На лінію «102» у Путивлі зателефонувала 27-річна жінка, яка просила вгамувати свого чоловіка, який вдома влаштував дебош. Поліцейські, які прибули за викликом. побачили жінку та чоловіка, що сварились між собою. Останній перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння . Сама заявниця розповіла, що її чоловік постійно скандалить після вживання спиртного і нерідко б’є її. Вона висловила свої підозри, що він вживає ще й наркотики.

Під час огляду господарського приміщення правоохоронці виявили висушені рослини коноплі та пристрій для її вживання. Сам же 28-річний господар у свою чергу звинувачує дружину в наклепі, мовляв і гадки не має звідки в будинку взялася марихуана. Проте пройти медичне обстеження на вживання наркотиків, запропоноване працівниками поліції, він відмовився.

«Цей чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків та вже тричі до адміністративної – за сімейне насилля, – говорить Оксана Федченко, начальник Путивльського відділення поліції. – У відношенні чоловіка відкрили чергове кримінальне провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне зберігання наркотичних засобів» Кримінального кодексу України та склали ще один адміністративний протокол за ст..173-2 КУпАП за вчинення насилля в сім`ї».

Якщо його провина буде доведена, чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: