У Сумах підліток влаштував погоню за викрадачем шампанського

10.01.2019

Подія трапилася 9 січня, близько 15 години 30 хвилин, на вулиці Прокоф’єва.

На лінію 102 зателефонував неповнолітній юнак, який повідомив, що наразі переслідує чоловіка, котрий щойно викрав із магазину чотири пляшки шампанського.

Отримавши повідомлення, патрульні зв’язалися з хлопцем та дізналися напрямок, у якому тікає ймовірний злочинець, а також попрохали його самостійно не наближатися до даного громадянина. Уже за лічені хвилини інспектори затримали 38-річного сумчанина.

«У магазині я помітив, що в момент, коли продавчиня відвернулася якийсь чоловік взяв із підвіконня чотири пляшки шампанського та почав виходити з магазину. Я саме стояв біля дверей, тож він рукою відштовхнув мене й кинувся навтьоки. Не гаючи часу, я побіг за ним та почав відразу телефонувати до поліції», — розповідає 13-річний хлопець.

«Прибувши на місце ми побачили юнака, який вказав, що чоловік зайшов за гаражі у дворовій території на вулиці 2-й Харківській. Там нами він і був затриманий. Громадянин мав явні ознаки алкогольного сп’яніння та вже встиг відкоркувати одну з пляшок шампанського, поряд у снігу лежали ще дві пляшки. Як з’ясувалося, згодом, четверту пляшку він згубив, коли втікав», — говорить заступник командира 3-ї роти батальйону управління патрульної поліції в Сумській області Євгенія Грєбцова.

Сам же затриманий чоловік пояснив, що не мав коштів для сплати за алкоголь, тож і вирішив не розраховуватися за нього й викрасти, потім додає, що вже й сам не розуміє, навіщо так вчинив.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. Наразі за даним фактом слідчі проводять перевірку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: