У Сумах паркан на перехресті біля “Укртелекому” дратує містян

11.01.2019

Сумчанка Оксана Швець висловила думку багатьох містян, яким не прийшовся до вподоби паркан, встановлений на перехресті Набережної ріки Стрілки біля “Укртелекому”, адже пішоходи після його появи не стали почувати себе безпечніше.

“Мені от цікаво – невже стало безпечніше для пішоходів, після того як міська влада встановила цей паркан на перехресті Набережної ріки Стрілки біля будинку “Укртелекому”? Хіба безпечніше перелазити через паркан, а ніж одразу ступати на тротуар? Хіба людям стало комфортніше?

Чи просто комусь дуже хотілося прилаштувати свої паркани і немогано на цьому заробити, бо їх повставновлювали у багатьох місцях причому переважно у таких, де раніше й дорожньо-транспортних пригод не було. От тепер, щось мені підказує, вони будуть.

Причому я б не звинувачувала тут самих пішоходів, мовляв, у нас така ментальність, що ми не дотримуємося правил і т.д. Воно то так, але ж і влада має робити місто комфортнішим, а не займатися підмахуванням своїм постачальників парканів!” – написала Оксана Швець на своїй сторінці у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: