Поліція розшукала хворого чоловіка, який заблукав у незнайомому місті

11.01.2019

На адресу начальника Головного управління поліції області Миколи Лушпієнка надійшов лист від жительки міста Сум зі словами подяки працівникам Недригайлівського відділення поліції за порятунок її хворого брата.

Тетяна Іванівна разом зі своїм братом того дня поїхали до лікарні у Недригайлів. Оскільки той перебуває на диспансерному обліку у спеціалістів-медиків, вона часто супроводжує його в подібних поїздках, і додому, до села, також часто повертаються удвох. Однак того разу справи затримали жінку в містечку, тож вона посадила брата у маршрутку і нагадала, де йому потрібно вийти. Вона сподівалась, приїхавши до рідної хати за кілька годин потому, застати брата удома, однак той, як виявилось, додому так і не дістався.

Збентежена сумчанка негайно звернулась за допомогою до працівників поліції. Вона детально розповіла про ситуацію, в якій опинилась, та описала зовнішність брата.

Виклик прийняла чергова група сектору реагування патрульної поліції Недригайлівського відділення поліції у складі молодшого лейтенанта поліції Олексія Патіота і старшого сержанта поліції Ігоря Токаренка. Вони відстежили маршрут приміського транспорту, яким пересувався хворий чоловік, і опитали водія міні-буса. Той пригадав, що цей чоловік вийшов на кінцевій зупинці у… Ромнах.

Не гаючи часу, правоохоронці рушили до сусіднього райцентру. Зважаючи на хворобу розшукуваного, а також темний час доби та зимовий холод, «мандри» чоловіка могли мати непередбачувані, навіть летальні, наслідки.

Сплановані розшукові заходи досить швидко дали свій позитивний результат: працівники поліції знайшли громадянина в районі автовокзалу в Ромнах. Той, втративши орієнтування, просто блукав у незнайомому для нього місті. Відтак, 73-річного пенсіонера поліцейські запросили до салону службового авто і вже за годину доправили його додому.

«Від усієї душі, від всього серця я вдячна працівникам Недригайлівського відділення поліції Токаренку та Паніота за оперативний пошук мого брата». – зазначила у своєму листі до керівника поліції області Тетяна Іванівна.

Жінка щиро бажала рятівникам свого брата міцного здоров‘я, особистого щастя та зросту по кар‘єрних сходинках.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: